lunes, 21 de mayo de 2012

BAN 21/05/2012


L'ajuntament convoca a tots els veïns, que han rebut la carta de bous o vullguen fer-se una barrera nova, a una reunió explicativa el proper divendres 25 de maig a les 9 de la nit, en el saló d'actes del ajuntament.

Tots els veïns i associacions del poble que vullguen fer alguna activitat durant les festes patronals de setembre, que passen per la Biblioteca abans del 15 de juny per a indicar-ho, i ser així inclosa en la programació del llibre de festes.  Important: Per a evitar errades, hi ha que indicar: Títol de l’activitat, dia, lloc i hora, així com nom, telèfon i email de la persona de contacte.

L’Ajuntament de Quatretonda informa que ha quedat lliure el bar del poliesportiu municipal, tots els interessats poden passar per l’Ajuntament a informar-se, així com també a presentar la seua sol·licitud, abans de dilluns 28 de maig.

2 comentarios:

  1. Aquesta vesprada m’he quedat com la “novia de Pinet, amb la cara llavada i el monyo fet”. Allí que m’he presentat jo, amb la meua “canon”, el meu “panamà” i les ganes d’ escoltar a la Directora de l’Institut d’Ensenyament Superior Artístic de la Comunitat Valenciana la qual anava a donar una conferència sobre les retallades. Però,com he dit abans, ”mi gozo en un pozo”. Allí no hi havia ni un ànima. Allí era el lloc on devia de fer-se l’esmentada conferència.M’he quedat amb les ganes d’ escoltar-la. I després, amb més ganes encara d’haver-li preguntat quan guanya ara ella en net al mes i quan li han retallat en net. No se si m’ haguera contestat. I si haguera tret alguna cosa en clar. No ho podré saber de moment.

    Tot extranyat i mig aturdit, he pujat dalt les dependències municipals i estava l’ alcalde al seu despatx i m’ ha dit que l’acte s’havia traslladat crec que par al dia 30, però clar ! això no ho sabia jo. De tota manera,com he dit dalt, no he vist ni un ànima que anara a la conferència : es veu que s’han enterat tots menys un servidor que s’havia suspés !

    ResponderEliminar
  2. Hola Enju,

    tens tota la raó, et demane disculpes, se que no és excusa, però la reunió es va anular ahir a últim hora i quan ho he sabut m'ha sigut impossible (per falta de temps, a nivell personal) llevar l'anunci i avisar de l'anul·luciaó.

    Torne a demanar-te disculpes.

    un abraç

    ResponderEliminar