viernes, 4 de mayo de 2012

BAN 04/05/2012


La junta local de lluita contra el càncer de Quatretonda fa saber a tots els veïns que a partir de demà i durant tota la setmana que vé pasaran per tot el poble a arreplegar la voluntat per al càncer.

La Cofradia del Cristo fa saber que este diumenge 6 de maig és farà la última etapa de la peregrinació a la basílica, des de Silla fis a la Basílica. Totes les persones que tinguen que anar en els autobusos de matí, que acudisquen a les 9 a l'ermita, on es farà la bendició del peregrí, i a totes les persones que tinguen que anar en el autobús de la vesprà, l'eixida serà a les 3 de l'ermita.

La Generalitat Valenciana, ha decretat per a demà dissabte dia 5, RISC EXTREM D’INCENDIS FORESTALS, per tant no és podrá fer foc i queden suspesos tots els permisos de crema.

LA REGIDORIA DE CULTURA DE L’AJUNTAMENT CONVIDA A TOTA LA GENT JOVE I ADULTS AL CONTACONTES DE HUI DIVENDRES A LES 5 HORES DE LA VESPRADA EN LA  BIBLIOTECA,
ES CONVIDARÀ ALS ASSISTENTS A CAFÈ I PASTISSOS CASOLANS.

IGUALMENT CONVIDA A TOTS ELS XIQUETS I XIQUETES A LA FIRA DEL LLIBRE DEMÀ DISSABTE A PARTIR DE LES 5 DE LA VESPRADA A LA PORTA DE LA BIBLIOTECA AL CARRER CRIST DE LA FE I EN LA QUE HI HAURÀ:
TALLERS INFANTILS DE PINTACARES, GLOBUSFLEXIA, TEATRE INFANTIL, FIRA DEL LLIBRE EN EL 10% DE DESCOMPTE EN LA COMPRA DE LLIBRES I CONTES DE L’ANDANA, LA COSTERA,LA LLIBRERIA D’ONTINYENT I L’INSTITUT D’ESTUDIS DE LA VALL D’ALBAIDA.


No hay comentarios:

Publicar un comentario