jueves, 12 de abril de 2012

CURS VIRTUAL


Us informem que el pròxim 16 d'Abril de 2012 s'iniciarà la cinquena edició del CURS VIRTUAL PER A PARES: “EN FAMÍLIA” dirigit a pares i mares amb fills en edat escolar, interessats a conèixer i aprofundir en les possibilitats d'actuació preventiva en el nucli familiar

Per a una major informació en la difusió del programa, se us adjunten els documents següents:

Annex 1. Document que conté els principals continguts, instruccions i calendari del curs tant en valencià com en castellà.(http://es.scribd.com/doc/89064432/Document-Valencia-5%C2%AAEdicio  y  http://es.scribd.com/doc/89064412/Documento-Castellano-5%C2%AAEdicion )
Annex 2. Programació, que conté el període d'inscripció, obertura i tancament de l'aula virtual. (http://es.scribd.com/doc/89064443/Programacion-5%C2%AA-Edicion )
Annex 3. Bàner, per a incloure en la pàgines web dels vostres respectius ajuntaments i centres escolars que disposen d'ella, el link dels quals a introduir és el següent: http://aulavirtual.fad.es/enfamilia_valencia.htm. Aquest bàner estarà disponible també en la pròpia pàgina web de la Conselleria de Sanitat: www.san.gva.es.
Annex 4. Fullet, que conté la informació del curs virtual tant en valencià com en castellà.


No hay comentarios:

Publicar un comentario