jueves, 26 de abril de 2012

CONCURS Portada Llibre de Festes 2012



BASES

PRIMERA – Podran participar en aquest concurs totes aquelles persones que ho desitgen, independentment de la seua edat, sexe i nacionalitat

SEGONA – El tema haurà d'estar relacionat amb les Festes Patronals de Quatretonda o amb el municipi en si (la seua història, peculiaritats, la seua gent, els seus monuments, patrimoni, etc.). No podrà aparèixer cap llegenda en el cartell, amb excepció de “Festes Patronals Quatretonda 2012”.

TERCERA – El cartell podrà estar realitzat sobre paper, cartolina, llenç o format digital. Es pot utilitzar qualsevol material per a la seua elaboració.

QUARTA – Els treballs es presentaran en la Biblioteca de Quatretonda abans del 15 de juny de 2012, indicant darrere de cada dibuix les dades personals de l’autor (nom i cognoms, adreça, email, telèfon de contacte i data de naixement), sense ocasionar despeses a l'entitat organitzadora.

CINQUENA – Els autors dels cartells cedeixen a l'ajuntament de Quatretonda els drets de les mateixes. Totes les obres podran ser exposades durant la Setmana Cultural, així com també en la pàgina Web, Facebook, Twitter i BLOG de l'Ajuntament de Quatretonda.


SEXTA – El jurat estarà compost pel Regidor de Festes i representants dels Festers 2012 de Quatretonda. La decisió del jurat serà pública i inapel·lable.

SETENA – El premi consistirà en la utilització del cartell guanyador com a portada del llibre de festes i un exemplar gratuït del llibre de festes.

VUITENA - Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases serà resolta definitivament pel jurat i en última instància el jurat podrà modificar les presents bases del concurs, sempre donant l'oportuna publicitat al canvi. La participació en aquest concurs suposa la total acceptació de les presents bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario