viernes, 22 de junio de 2012

BAN 22/06/2012


Els veins del Carrer Sant Joan conviden a tot el poble a participar en els actes de la festa de Sant Joan este dissabte 23 de juny. Els actes començaran a les 7 de la vesprada i la dança serà a les 9 de la nit. És demana la col·laboració dels veins per a que no aparquen vehicles al carrer a partir de les 5 de la vespra.

El president dels Caçadors del Tord, fa saber que hui a les 9 h de la nit serà l'ultim dia de l'escola de reclam. Després hi haurà sopar a la Cafeteria. El preu del sopar es de 6 €.

El bar de la Piscina informa que hui divendres a partir de les 9 obrira les seues portes a tota la clientela.

L'escola de Futbol de Beniganim informa que ha organitzat el 1er campus de futbol que es celebrarà del 9 al 14 de juliol. Per a mes informació poden consultar el document que hi ha a l'apartat tauló d'anuncis d'aquesta web.

L’AJUNTAMENT FA SABER QUE A PARTIR DE HUI DIVENDRES PODEN PASSAR PER LA BIBLIOTECA PER APUNTAR-SE ALS CURSOS DE: INFORMATICA I INTERNET, NATACIÓ I AIGUAGYM, ACTIVITATS ESPORTIVES, BATUKA I FOTOGRAFIA.

Igualment es convida demà dissabte a tots els xiquets i xiquetes als tallers de jocs al carrer Sant Joan a les 7 hores de la vesprada.

La Penya Bouera de Quatretonda fa saber a tots els socis/es que esta vesprada a partir de les 20 h han de passar pel Saló d'actes del Centre Social per recollir les camises i complements. És prega puntualitat. 

L'ajuntament fa saber que a partir de demà dissabte estarà oberta al bany la piscina municipal

No hay comentarios:

Publicar un comentario